Prijava na tečaj/kurs u "Vokabula - centar za njemački jezik" Mostar traje kraće od 2 minute. Krenimo?
Spreman da naučiš njemački za 3KM/sat? Ispuni kratku prijavu ispod i kreni s učenjem njemačkog u najcool tečaju/kursu u Mostaru! Upis u proljetni ciklus traje do 13.04. (mogućnost kasnog upisa)

..:: Gdje se nalazimo? ::..
1. CENTAR RONDO: Tržni centar Rondo (Kralja Petra Krešimira IV bb)
2. CENTAR BULEVAR: Iza caffe "Niđe veze" (Husnije Repca 7)

(O vremenu INFO SASTANKA i početku nastave ćete biti pravovremeno obaviješteni putem emaila ili mobitela)
Spremni? Krenimo!
 
Krenimo s jednim lakim pitanjem. Kako se osjećate danas?

Zagrijte prste prije nego krenete popunjavati ostala pitanja. Sigurni smo da se osjećate fantastično danas, zar ne? :)


 
Preskočite red. Jeste li trenutni polaznik Vokabule? *

Ukoliko trenutno idete u Vokabulu i nastavljate s tečajem/kursem onda ne morate ponovno popunjavati iste podatke.

DA? - Da, trenutno idem u Vokabulu i nastavljam s tečajem/kursom...
NE? - Ne, nisam trenutni polaznik Vokabule i želim se prijaviti na tečaj/kurs...
     
 
Koji tečaj/kurs želite upisati? *

Vjerujemo da želite upisati standardni tečaj/kurs, zar ne? :) U tom slučaju odaberite opciju 1. ispod... OSIM ako želite upisati neki više specifičan tečaj/kurs.

 
Imate li predznanje iz njemačkog jezika? *

DA, imam predznanje? Ukoliko odaberete "DA" onda ćemo Vas pozvati da dođete na besplatnu procjenu znanja u Vokabulu. Za procjenu znanja se ne trebate prethodno pripremati već se radi o kratkim "A-B-C" pitanjima i kratkog usmenog dijela tako da znate od koje jezične razine/nivoa trebate krenuti s učenjem njemačkog.

NE, nemam predznanje? Ukoliko nemate predznanje iz njemačkog (npr. znate manje od ~60 riječi na njemačkom) ili jednostavno želite krenuti s tečajem/kursem od početka onda odaberite odgovor ispod "NE". To znači da ćemo Vas automatski upisati na početnu A1.1 razinu/nivo.

 
Ima li Vaše dijete predznanje iz njemačkog jezika? *

DA, ima predznanje? Ukoliko odaberete "DA" onda ćemo Vas pozvati da Vaše dijete dođe na besplatnu procjenu znanja u Vokabulu. Za procjenu znanja se ne treba prethodno pripremati već se radi o kratkim "A-B-C" pitanjima i kratkog usmenog dijela tako da znate od koje jezične razine/nivoa Vaše dijete treba krenuti s učenjem njemačkog.

NE, nema predznanje? Ukoliko Vaše dijete nema predznanje iz njemačkog (npr. zna manje od ~60 riječi na njemačkom) ili jednostavno želite da krene s tečajem/kursem od početka onda odaberite odgovor ispod "NE". To znači da ćemo Vaše dijete automatski upisati na početnu A1.1 razinu/nivo.

 
Odabrali ste da želite besplatno procjeniti Vaše znanje u Vokabuli. Fora!

Kliknite dalje i popunite kontakt informacije i mi ćemo Vas pravovremeno kontaktirati putem e-maila ili mobitela u vezi termina procjene znanja.

Ukoliko ste se predomislili i ipak nemate predznanje iz njemačkog jezika, vratite se na prethodno pitanje i odaberite odgovor "NE" što znači da ćemo Vas automatski upisati na početnu A1.1 razinu/nivo.
 
Odabrali ste da želite da Vaše dijete besplatno procjeni znanje u Vokabuli. Fora!

Kliknite dalje i popunite kontakt informacije Vašeg djeteta i mi ćemo Vas pravovremeno kontaktirati putem e-maila ili mobitela u vezi termina procjene znanja.

Ukoliko ste se predomislili i Vaše dijete ipak nema predznanje iz njemačkog jezika, vratite se na prethodno pitanje i odaberite odgovor "NE" što znači da ćemo ga automatski upisati na početnu A1.1 razinu/nivo.
 
Odabrali ste da želite krenuti s tečajem/kursom od početka. Fora!

Kliknite dalje i popunite kontakt informacije i mi ćemo Vas pravovremeno kontaktirati putem e-maila ili mobitela u vezi termina info sata. Na info satu se dogovaramo oko Vašeg termina nastave.

Ukoliko ste se predomislili i mislite da ipak imate predznanje vratite se na prethodno pitanje i odaberite odgovor "DA" te ćemo Vas pozvati na besplatnu procjenu znanja.
 
Odabrali ste da Vaše dijete krene s tečajem/kursom od početka. Fora!

Kliknite dalje i popunite kontakt informacije i mi ćemo Vas pravovremeno kontaktirati putem e-maila ili mobitela u vezi termina info sata. Na info satu se dogovaramo oko Vašeg termina nastave. Termin uvijek podređujemo školskom rasporedu djeteta.

Ukoliko ste se predomislili i mislite da Vaše dijete ipak ima predznanje vratite se na prethodno pitanje i odaberite odgovor "DA" te ćemo Vas pozvati da dogovorimo termin besplatne procjene znanja.
 
Kako se zovete (ime i prezime)? *

Ovdje ide Vaše puno ime i prezime tako da znamo kako da Vas oslovljavamo :)
(U nastavku popunite Vaše podatke ILI osobe koju prijavljujete, npr. Vašeg djeteta)
 
{{answer_O1i3t9fOR8o9}}, lijepo ime, a koji je Vaš broj mobitela? *

Broj mobitela ćemo isključivo koristiti da Vam javimo brze i bitne informacije (npr. profesor kasni, kad je početak tečaja/kursa i sl.)
 
Unijeli ste {{answer_KUiL6aAs5YjN}}. Molimo provjerite da li je ovo ispravan broj? *

Molimo provjerite još jednom jeste li unijeli ispravan broj. Ukoliko unesete pogrešan broj, nećemo biti u mogućnosti da Vas obavijestimo o važnim informacijama (poput početka tečaja/kursa) :'(
     
 
U kojem gradu živite? *

{{answer_O1i3t9fOR8o9}}, super ti ide. Još malo i završili smo! A gdje živite?

 
Koja je Vaša adresa? *

Oh, {{answer_DRhOWaGW7rzt}}, znali smo! :) A koja je Vaša adresa?
 
Datum rođenja? *

Unesite Vaš datum rođenja (ili osobe koju prijavljujete) jer tko zna, možda je i nama tada rođendan pa da zajedno proslavimo! :)
 
Hej, pa tebe već znamo! Možemo prijeći na "ti" zar ne? Drago nam je što si opet s nama :) Nego, je li problem da još jednom upišeš svoje ime i prezime te na sljedećem koraku broj mobitela da budemo sigurni da si to ti? Hvala puno :)

PS. S tim da se već otprije znamo, ovaj upis ti dajemo 10% popusta na ukupnu cijenu tečaja/kursa, bez obzira koju razinu/nivo upisuješ. Fora zar ne? :)

PSS. Ukoliko ste samo bili znatiželjni i prethodno pitanje odgovorili s DA a niste prije išli u Vokabulu, molimo Vas da se vratite na prethodno pitanje i odaberete "NE" jer Vas inače nećemo moći upisati na tečaj/kurs :/
 
Unesite još jednom ime i prezime *

S tim da ste već ranije upisivali Vokabulu, ovaj put nećemo trebati Vaš otisak prsta, uzorak krvi i dlaku s vlasišta :) Dovoljno je unijeti samo ime i prezime te na sljedećem koraku broj mobitela i znat ćemo da se radi o Vama.
 
Samo još broj mobitela i to je to *

Imamo problem s pamćenjem brojeva. Možete li još jednom unijeti Vaš broj mobitela pa se uskoro opet vidimo u Vokabuli! :)
 
Joooooooš jedna stvar... Skoro ste završili. Unijeli ste sve podatke i došli ste na korak do kraja. Znali smo od početka da ćete uspjeti. Ali uvijek ima ta još jedna stvar... zar ne?

Ukoliko ste zadovoljni unesenim podacima kliknite tipku 1. "Još malo i gotovo..." i odmah zatim će Vam se prikazati tipka 2. "Pošalji" . Kada kliknete obje tipke pojavit će Vam se jedna #cool slika a mi ćemo primiti Vašu prijavu.

Bilo je prilično jednostavno, zar ne? :)
Woohoo! Došli ste do kraja i uspješno ste se prijavili na tečaj/kurs njemačkog jezika u Vokabuli. Radujemo se upoznavanju i zajedničkom učenju njemačkog jezika! :)

Za sve dodatne informacije se možete obratiti na:

FB: facebook porukom,
E: info@vokabula.com,
T: 063 459 326
(ili 060 371 23 78)

Često postavljena pitanja potražite na našoj web stranici:
https://vokabula.com/cesta-pitanja/

Nauči njemački s prijateljima? Klikni ikonicu ispod i kreni učiti njemački s prijateljem!
Popuni prijavu za još nekoga?
Powered by Typeform
Powered by Typeform